DigiPolgár regisztráció

DigiPolgár JELENTKEZÉSI FOLYAMATRÓL

A DigiPol mobil applikációt olyan megbízható, felelősségtudó és közösség orientált emberek kezébe adjuk, akik egy a BIDITA egyesület által meghatározott szűrési folyamaton mentek végig. Jelentkezésének elbírálása nem automatikus, így kérjük legyen türelemmel, kollégánk a lehető legrövidebb időn belül jelentkezni fog!

Jelentkezési form kitöltése

Az alábbi jelentkezés formot töltse ki, csatolmányként pedig töltse fel az erkölcsi bizonyítvány másolatát és egy arcképes fényképet. Kérjük figyeljen arra, hogy helyes adatokat adjon meg, mert illetékes kollégáink azon fogják keresni Önt!


Online pszichológiai teszt kitöltése

A beérkezett jelentkezést követően kollégáink ellenőrzik adatait és csatolmányait. Amennyiben mindent rendben találtak, kapni fog egy emailt, amiben találni fog egy linket. A linkre kattintva tudja majd kitölteni az online pszichológiai tesztet.


Telefonos interjú

A pszichológiai teszt kiértékelése után, kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot telefonon és pár kérdést tesz majd fel Önnek.


Szerződéskötés, oktatás

A folyamat utolsó része a szerződéskötés, ami természetesen online történik. Oktatóanyagot is küldünk az alkalmazáshoz, de kollégáink is készséggel állnak majd a rendelkezésére és segítik az első lépéseket.


Jelentkezés

Keresztnév*
Írja be keresztnevét.
Vezetéknév*
Írja be vezetéknevét.
Telefonszám*
Kérjük olyan telefonszámot adjon meg, ahol kollégáink elérik Önt!
Email cím*
Kérjük ellenőrizze email címe helyességét!
Email cím megerősítése*
Kérjük ellenőrizze email címe helyességét!
Miért szeretne DigiPol tag lenni?
Kitöltése kötelező. Minimális karakterszám: 750 karakter (Jelenleg: 0 karakter)
Erkölcsi bizonyítvány csatolása
elfogadott formátumok: png, jpg, pdf
Arckép csatolása
elfogadott formátumok: png, jpg, pdf